Salon de înfrumusețare MELEK

Taxi, hotel sau dating – noile atracții pentru patrupedele din Târgoviște

Servicii de înfrumusețare, SPA, Paint sau Tatoo, Taxi, Hotel și dating. Sunt doar câteva dintre ofertele Salonului de înfrumusețare MELEK. De ce? Pentru că toată lumea vrea să-și răsfețe cel mai bun prieten. Iar pentru asta există acum servicii și produse care mai de care.

„Cel mai iubit serviciu ales pentru copilașii patrupezi în cadrul salonului este pachetul Melek Spa: tuns, spălat, coafat, tăiat unghii, curățat urechi, tratament pernuțe, împrospătarea respirației și parfumat”, povestește Andreea, proprietarul salonului.

Ultima „fiță” în materie de accesorii pentru animale o constituie serviciul de Tattoo.  Este vorba de tatuaje temporare, în formă de floricică, stea, inimioare etc., pe blana cățelușului. „Pentru căței este exact ca atunci când sunt tunși, nu doare deloc și durează până la 4 săptămâni”, explică Andreea. Ca model ales de proprietarii de câini, inimioarele fac furori, iar ca produse „chic”, parfumurile canine sunt la mare căutare.

„Vara aceasta s-au purtat culorile, iar cățelușii au plecat încălțați în diferite culori. Forma botoșeilor dați din foarfecă au fost vopsiți în roz, verde, albastru, mov, în funcție de preferințe, la fel și moțul, urechile sau coada”. Andreea spune că, atunci când vine vorba de animăluțul iubit, dichisirea lor este importantă pentru un număr din ce în ce mai mare de proprietari.

Hotel și îngrijire profesională pentru animalul tău de companie

Melek oferă și servicii de hotel, unde animalele de companie sunt supravegheate în permanență, inclusiv noaptea, de către un îngrijitor. Fiecare cățeluș are spațiul său de dormit și de joacă, nu interacționează cu alt cățeluș decât cu acordul proprietarilor. Aceștia sunt scoși separat afară pentru plimbat și joacă, iar dacă se întâlnesc mai mulți, sunt supravegheați, atât fizic – de o persoană, cât și video.

Care este maximum de confort de care poate beneficia un animal de companie cazat la hotel? „Aceștia au așternuturi curate, se face curățenie și dezinfecție a spațiului zilnic. Avem un program personalizat de masă, conform indicațiilor stăpânului, apă proaspătă în permanență, încălzire pe timp de iarnă și aer condiționat vara. Bineînțeles că se pot aduce obiecte personale precum păturică, jucării și, de ce nu, un obiect vestimentar al stăpânului de care animăluțul este atașat, pentru miros și pentru a-i face o ședere mult mai plăcută”, spune Andreea.

Cât de ușor este pentru animăluțe să se acomodeze? „Depinde de fiecare în parte, unii se simt relaxați din prima clipă, alții sunt mai timorați, însă se relaxează pe parcurs, deoarece avem personal prietenos și iubitor”. Iar dacă nu îți este la îndemână să-ți transporți prietenul necuvântător la salon, poți beneficia de serviciul Pet Taxi.

Pe scurt, dacă locuiești în Târgoviște sau ești în tranzit și dacă ai nevoie de servicii complete pentru ca animalul tău de companie să fie fericit, apelează cu încredere la Salonul de înfrumusețare MELEK.