Nord Arena

Alternativa sănătoasă pentru timpul liber al târgoviștenilor

Nord Arena le propune târgoviștenilor, de mai bine de un an, o alternativă sănătoasă pentru petrecerea timpului liber: bază sportivă cu terenuri de tenis și fotbal, nocturnă, balon încălzit pe timpul iernii, dușuri, vestiare, cafenea și terasă.

City Best: Ați sărbătorit de curând un an. Cum ar suna un bilanț al acestuia?

Dinu Varlam: Pe 7 Iulie am împlinit un an, am organizat o petrecere de aniversare, la aniversare au participat prieteni, colaboratori, oameni din media care ne-au ajutat foarte mult pe parcursul acestui an să fim cunoscuți. Și să ajungem cât mai sus. Bilanțul primului an a fost bun, am avut și perioade mai grele, iarna a fost foarte grea, am făcut un efort financiar ca să achiziționez baloanele care să acopere terenurile de fotbal și tenis. Rezultatele au fost bune și sperăm ca anul acesta să fie și mai bun.

City Best: Cât de greu este de întreținut un astfel de spațiu, ce presupune?

D.V.: Standardul nostru este foarte ridicat și vreau să îl menținem. Totul trebuie îngrijit frumos, trebuie să fie curat, serviciile să fie foarte bune. Totul trebuie să fie cât mai aproape de perfecțiune și este nevoie de multă munca și dăruire, toți oamenii din firmă sunt dedicați și fac totul ca să facem diferența.

City Best: Știu târgoviștenii să respecte locul?

D.V.: Târgoviștenii, dâmbovițenii – pentru că sunt foarte mulți clienți care vin din jurul orașului – se bucură de ce găsesc la noi. Și în același timp respectă calitatea!

City Best: Ce vă face să mergeți mai departe?

D.V.: Ambiția, faptul că avem succes și înseamnă că ce facem facem bine. Încercăm să facem și mai bine pe viitor, învățăm din greșeli, ascultăm părerile clienților și sperăm să avem și mai mulți în viitor.

City Best: Sunt târgoviștenii dornici de mișcare? Ce grupe de vârstă vin cel mai mult la terenuri?

D.V.: În general da, pe zona aceasta – în jur de 15 km pătrați – suntem 4 firme care avem terenuri de tenis și fotbal și majoritatea sunt ocupate. Deci lumea a început să facă mișcare și sperăm ca fenomenul să fie în creștere. Cam toate grupele de vârstă vin la mișcare, aș spune că predominat sunt cei cu vârste cuprinse între 17-40 de ani.

City Best: Care din sporturi este cerut mai mult – Tenis sau fotbal?

D.V.: Fotbalul este mai cerut la Nord Arena. Avem un mic dezavantaj la tenis deoarece sunt mai puțini cei care practică acest sport și suntem puțin mai departe de Târgoviște, 8 km. Anul acesta am depus documentele pentru clubul sportiv, avem un proiect pentru copii. La tenis avem 2 antrenori care vin cu copiii aici și sperăm să reușim să îi legitimăm și să organizăm competiții pentru cei mici și pentru amatori.

City Best: Anul trecut ați organizat o cupă pentru firmele și instituțiile publice din județ – Nord Arena Corporate Cup. Cum a fost primită competiția?

D.V.: Competiția a avut succes, au participat 9 companii (timpul de înscriere la această competiție a fost scurt și de aceea au fost doar 9 companii). Anul acesta va fi cea de-a doua ediție și sperăm să aibă succes mai mare față de cea din primul an. Învățam din ceea ce s-a întâmplat anul trecut și îmbunătățim anul acesta.

City Best: Ce planuri aveți pentru toamna 2017?

D.V.: În primul rând, toamna va debuta cu Nord Arena Corporate Cup la fotbal, vrem să facem și o competiție la tenis de câmp. Totul, pentru a ne promova locația, terenurile si serviciile și pentru ca dâmbovițenii să poată face diferența.

City Best: Un mesaj pentru târgovișteni – De ce să aleagă Nord Arena?

D.V.: Clienții ar trebui să aleagă Nord Arena pentru că terenul de fotbal este după standard european – gazonul este certificat FIFA, singurul din județ și printre putinele din țară. Mai mult, baza noastră sportivă se află la 8 km de Târgoviște, vizavi de o pădure, locul este ideal pentru relaxare. Iar calitatea serviciilor și standardele pentru o bază sportivă sunt la un nivel ridicat. Vă așteptăm la mișcare!