DABO DONER Târgoviște – o noua experiență a gustului

Rețeaua fast-food a primit de 3 ori în Germania premiul pentru ,,Cel mai bun doner”

Ce oferă DABO DONER? Sandwich-uri, Doner Kebab (din chiflă abia scoasă din cuptor) , piept de pui crispy şi salată de crudități cu piept de pui sau şuncă şi caşcaval, cartofi prăjiți. Toate acestea preparate pe loc.

De ce la Târgoviște? „După ce am gustat prima dată un doner de la Dabo Constanța și apoi de la Dabo Sibiu, am luat hotărârea de a încerca să aduc și în Târgoviște acest produs. Eu am fost încântat de modul de preparare, prospețimea și gustul său”, povestește cel care a adus franciza de la Sibiu, Bogdan Hâncu. „Iar faptul că facem parte din cea mai mare rețea românească de fast-food din țară ne-a dat încredere în dezvoltarea acestui tip de restaurant și în orașul nostru”.

City Best: Ce aduce nou Dabo Doner?

Bogdan Hâncu: Consider că era nevoie pe piața fast food-urilor din Târgoviște de un produs premium, sănătos, de un nou concept, o nouă experiență a gustului.

City Best: Este loc pe piața fast-food în Târgoviște pentru încă un lanț de genul acesta?

B.H.: Cu siguranță un produs gustos, sănătos și de calitate își face loc pe orice piață, chiar dacă durează puțin timp până clienții sei familiarizează cu produsele noastre. Dar semnele sunt foarte bune, în sensul căavem clienți care revin în locația noastră cu familia, cu copiii și cu prietenii, sau cărora le livrăm acasă (sau la birou) produsele preferate

City Best: Prin ce se diferențiază produsele oferite de voi de alte locuri de acest gen?

B.H.: Dacă folosesc termenul de ,,fast-food sănătos” o să rămâneți surprinși. Dabo Doner se diferențiază de restul fast-food-urilor de pe piață prin calitatea produselor: acestea nu conțin conservanți sau aditivi. Totul se prepară pe loc, în fața clienților, și poate de asta uneori timpul de așteptare este puțin mai lung. Dar merită, crede-mă. Chifla atunci o scoatem din cuptor, pe loc.

Un alt secret al gustului senzațional? Condimentele pe care se importăm din Nuremberg… până la urmă vorbim de doner-ul premiat de 3 ori în Germania ca fiind ,,Cel mai bun doner”, iar asta într-o piață extrem de exigentă.

City Best: Poate industria fast-food îmbina mâncarea făcută repede cu mâncare sănătoasă?

B.H.: Bineînțeles. Pana la urma notiunea de fast food insemna mancare pregatita rapid , nu nesanatos . Noi in produsele Dabo facem chifla pe loc ( este abia scoasa din cuptor inainte de a face donerul ) , carnea de pui este din piept si pulpa ( pentru un plus de fragezime si gust ) ,  carnea de vita este atent aleasa ( nu folosim carne tocata ) , salata , rosiile , catravetii sunt cumparate zilnic pentru a fi totul cat mai proaspat , sosurile , la fel , sunt preparate la noi ’’ in casa ’’ zilnic . Produsele Dabo nu contin glutamat de sodiu , toate ingredientele si condimentele folosite sunt naturale .

City Best: Cum v-ați descrie clienții în câteva cuvinte?

B.H.: În general, clienții noștri sunt oameni activi, care doresc să mănânce ceva gustos și pregătit rapid, dar care pun accent pe calitatea și prospețimea produselor. Ei sunt foarte atenți la ce consumă și la ce le oferă copiilor lor cu care vin adesea în locația noastră.

City Best: Un mesaj pentru târgoviștenii care v-au descoperit și, mai ales, pentru cei care nu v-au descoperit…

B.H.: Vreau să le mulțumim clienților care ne-au trecut pragul, care au încredere și apreciază produsele noastre. Iar celor care nu ne-au vizitat încă, le transmitem că îi așteptăm la un doner proaspăt, gustos și sănătos, la  Dabo Doner Târgoviște, în incinta complexului comercial Muntenia (intrarea din b-dul Mircea cel Bătrân).

De curând, la solicitarea clienților, Dabo Doner livrează și la domiciliu. Pentru livrări, va stă la dispoziție numărul de telefon 0733 312 407, între orele 7.30 – 00.00 .