MOSHU PUB: Spiritul este totul

De 7 ani pe Centrul Vechi and still counting

Moshu Pub este locul acela prietenos, din buricul Centrului Vechi, care, de mai bine de 7 ani, te primește cu cea mai bună muzică în boxe, cu cea mai proaspătă bere în pahare și cu cel mai neconvențional spirit din oraș: Spiritul Alunelor, The Spirit of Peanuts.

Și ce mai e nou la Moshu: este singurul loc din oraș unde găsești tot timpul pregătită masa de BEERPONG, pentru tine și prietenii tăi puși pe distracție!

Care este secretul faptului că pub-ul a rezistat neschimbat, printre puținele din Centrul Vechi, cu nume, locație și conducere? Ne răspunde administratorul locului, Nadia Trică: „Mi se pare că s-a format deja un spirit și reziști de la sine când se formează acesta. Succesul constă într-o temă, să știi exact ce vrei, să ai răbdare să formezi un spirit. Majoritatea celor care își creează un astfel de business caută rezultate rapide, nu au o temă sau, dacă o au, o schimbă foarte repede. Secretul e ăsta: să fii relaxat, să nu te lași copleșit de perioadele slabe, să nu te streseze concurența”.

Cum e să fii femeie de afaceri într-o lume dominată de bărbați, mai ales în acest domeniu, al pub-urilor și restaurantelor…? „Nu mi se pare greu, am avut perioade de panică la început, dar nu am avut probleme, mi-am văzut de treaba mea, am învățat din greșeli și am mers mai departe”.

Și că tot vorbim de… mai departe… ce ne pregătește Moshu în perioada următoare? „Muzică bună, petreceri, prietenii”.

10 decembrie – Bal mascat

23 decembrie – Un om cu o chitară: Gilly Barbu