Castiga de Valentine’s Day un weekend in Class Park si o cina romantica!

Class Park Residence e cunoscut pentru faptul ca aici multe cupluri de indragostiti care si-au pus pirostriile si au intemeiat familii fericite, plus multe prietenii. De aceea ziua indragostitilor este perfecta sa castigi un weekend romantic si sa te bucurie de o cina romantica. Iubirea e cel mai frumos lucru si o poti impartasi cel mai bine intr-un apartament nou plin de energie buna.

Cum poti fi castigatorul unui week-end romantic in Class Park?

Intra pe pagina de facebook Class Park https://www.facebook.com/classpark.targoviste/ da un like paginii, intra pe promotie si da share si lasa-ne un comentariu de dragoste catre partener sau partenera. Nu uita sa intri de acolo in pagina www.classpark.ro si sa ne lasi datele de contact. Noi o sa tragem la sorti pe 13 Februarie si vom desemna cuplul castigator.
Apoi pe 14 Februarie va asteptam de manuta sa va bucurati de premiu.

De ce sa daruiesti iubire in Class Park?

Un apartatament nou in Class Park Targoviste in care sa te simti ca Acasa cu frigiderul plin si sa faci ce vrei e un cadou minunat fata de cea mai draga fiinta si merita sa o faci memorabila aceasta zi de Valentine’day. Aici e un loc unde te poti regasi intr-un mediu modern, cu multi tineri unde iti faci cu usurinta prieteni si gasesti oameni minunati ca tine. In plus sa faci partenerul sau partenera fericit/a si sa il/o suprinzi cu asemenea surpriza de proportii merita tot efortul.

Ce o sa fac de Valentine’s day?

O sa vii in Class Park, noi o sa iti predam cheile apartamentului tau unde o sa stai de vineri pana duminica si o sa te bucuri de cel mai mare confort, frumusete si liniste pe care o meritati din plin. Apoi o cina romantica o sa va astepta la unul din cele mai renumite restaurante din Targoviste. Poti sta acasa in apartamentul tau de Valentines’s Day si sa te uiti cu persoana iubita la Tv la cele mai romatice filme. Daca ai chef poti sa ii gatesti un mic dejun minunat cu oua si legume, unul care sa arate dragostea voastra, poti incerca omleta in forma de inima. Apoi te poti plimba prin parcurile din Class Park, vezi poate iti gasesti prieteni acolo. Parcurile de relaxare, sport si jogging te asteapta sa ii faca ziua minunata si fericita.

Recapitulare: like+share+coment si lasa datele de contact ca sa te gasim sa iti dam premiul de Ziua Indragostitilor.