Claunic Rent a Car

Servicii moderne de închirieri auto

Te întorci din străinătate și vrei să îți vizitezi rudele? Vrei să pleci un week-end din oraș, bucurându-te de confortul unui autoturism? Ai de făcut o călătorie de afaceri sau autoturismul tău se află în service pentru câteva zile? Serviciile de închiriere auto de la CLAUNIC RENT A CAR îți vin în întâmpinare.

„Indiferent de motivele pentru care aveți nevoie de o mașină, este important să știi că există o firmă de încredere. Rent a car Claunic oferă servicii de calitate în Târgoviște și Brașov, având o gamă largă de autoturisme din care poți alege”, spune Teodora Tătaru, reprezentant Claunic Auto..

Când vorbim de închiriere auto este important să avem siguranța că facem o alegere bună.  În Târgoviște, Claunic este deja un brand, notorietate care se  construiește în timp  prin intermediul unui portofoliu bogat de clienți.  Totodată, Claunic dispune și de magazine de piese auto, cât și de service auto, ceea ce facilitează întreținerea într-o stare bună a  mașinilor disponibile pentru închiriere.

„Claunic e alegerea potrivită oricând ai  nevoie de un autoturism – precizează Teodora Tătaru. Sunt destul de multe motive pentru care poți  apela, cu încredere, la serviciul de închiriere auto: te întorci din străinătate pentru câteva zile și ai nevoie de un autoturism pentru a putea rezolva  în timp util toate lucrurile sau pentru a putea vizita prietenii și  rudele de care iti era dor; vrei să pleci un weekend la munte sau la mare bucurându-te de confortul unui autoturism; ești administratorul unui hotel sau orice altă formă de cazare și ai clienți străini  care au nevoie de autoturisme pentru a vizita câteva dintre frumusețile României de prin zonă, astfel că le poți pune la dispoziție informații  despre firmele care oferă servicii de calitate în ce privește segmentul de servicii rent a car”.

De ce să închiriezi o mașină de la Claunic Rent a Car

Tot ce trebuie sa faci este să te gândești ce mașină ți-ar plăcea să conduci și Claunic Rent a Car găsește pentru tine soluția potrivită. Compania oferă o gamă largă de autoturisme, cu dotări moderne și accesorii personalizate pentru fiecare client în parte.

Dacă închiriezi o mașină de la Claunic Rent a Car te bucuri de Kilometri nelimitați, asistență rutieră 24/24, rovinietă inclusă. Compania nu percepe taxe de administrare în caz de incidente din vina clientului, nici taxe pentru șoferi suplimentari și nu cere carduri de credit pentru garanții.

În plus, Claunic închiriază la cerere echipamente adiționale: scaun sau coș pentru copil, GPS, cutie de portbagaj, suport de ski sau de biciclete.

CLAUNIC RENT A CAR TÂRGOVIȘTE se află pe str. Laminorului, nr. 21B. Telefon contact: 0735.352.031. Pentru detalii preț și condiții de închiriere: https://www.autoinchiriate.ro/.