Mario Anvelope Târgoviște

Anvelope noi vs second hand

Anvelope și jante noi și second-hand și, mai nou, automobile rulate. Cu asta se ocupă pe scurt Mario Anvelope, o afacere de familie pornită în urmă cu 7 ani la Târgoviște. „Am crezut în această afacere atât de mult încât am renunțat la job-urile noastre. Ne-am dezvoltat încet, am început cu anvelopele second-hand, deoarece cele noi însemnau bani mulți stocați. În timp, am ajuns la depozitul Mario Anvelope – publicul târgoviștenii au nevoie de produse bune la prețuri accesibile”, spune Ileana Safciu.

„În 2011 am început cu vânzarea anvelopelor si jantelor sh, în timp am schimbat conceputul și am importat anvelope noi. Omenii știu că un produs nou vine cu o garanție, cu un an de fabricație nou și cu probleme  apărute în timp mult mai puține”.

City Best: Cam care e procentul de vânzări produse noi vs SH?

Ileana Safciu: Vânzările produselor noi comercializate sunt de 99% față de cele sh 1%.

City Best: Care sunt avantajele produselor aduse de voi din Germania și Olanda?

I.S.: Importăm mărci de anvelope și jante pentru toate buzunarele, încercăm să ajutăm clientul în funcție de necesitățile și nevoile sale. Produse noi la un preț accesibil.

City Best: Ce garanție au produsele SH comercializate de voi? Dar cele noi?

I.S.: Dacă produsele noi au o garanție 2 ani de la data achiziției din sediul  Mario Anvelope, la care se asigură și montatul si echilibratul gratuit, produsele sh nu au nicio  garanție.

City Best: Ce economie fac cei care aleg produse SH?

I.S.: Schimbarea unui set complet de anvelope înseamnă o cheltuială importantă pentru bugetul unei familii. Varianta mai ieftină ar fi să achiziționezi  anvelope second hand. Desigur, anvelopele second hand au dezavantajele lor de calitate față de cele noi: în primul rând, fiind deja uzate, suprafața de aderență este mai puțin eficientă.  Nu puține sunt cazurile în care, după un sezon, oamenii sunt nevoiți să cumpere alte anvelope, ceea ce în 1 – 2 ani duce la costuri asemănătoare cu achiziționarea unor anvelope noi.

Credem că siguranța  tuturor participanților la trafic este neprețuită și de aceea vă recomandăm să nu vă zgârciți când vine vorba despre siguranța voastră și anvelopele cu care rulați.

City Best: Cât este de profitabil acest tip de afacere, având în vedere că nici anvelopele nici jantele nu se schimbă prea des?

I.S.: În decursul anilor, Mario Anvelope și-a format un portofoliu de clienți persoane fizice și juridice, ce apelează la serviciile noastre în permanență, din Dâmbovița și din toată țara. Dispunem de personal de înaltă calificare, stocuri diversificate tipo-dimensionale, modele, mărci într-un număr mare, oferim servire promptă și servicii profesionale pentru montaj, echilibrare și reparare a anvelopelor. Service-ul de roți autorizat RAR este utilat cu echipamente și utilaje moderne oferind consultanță în domeniul anvelopelor și jantelor.

Mai mult, clienții fideli sunt recompensați cu  bonusuri de reducere la revenirea în sediul nostru.