Trey Sys, pasiune din tată-n fiice

Frumusețea la superlativ

„Totul a început ca o afacere de familie, una dintre noi având ca pasiune styling-ul părului, inspirată de la tatăl nostru care avea o pasiune pentru frizerie, iar cealaltă s-a ocupat de partea contabilă”, începe povestea Trey Sys spusă chiar de una dintre surori, Raluca Grecu.

Între timp, ambele surori au ajuns să descopere această lume și job-ul a devenit o pasiune pentru amândouă, Raluca învățând să se ocupe de frumusețea unghiilor. „De la o echipă de 3 membri și o locație într-un parter de bloc de 60 mp, am ajuns la 24 de membri într-o casă de patrimoniu de 250 mp, însă nu dorim să ne oprim aici”, își continuă Raluca povestea.

Pe lângă serviciile clasice care se realizează de obicei într-un salon de înfrumusețare, cu care echipa a pornit la început, pe parcurs a încercat să fie în pas cu tendințele în domeniu. „Acum am devenit un centru de înfrumusețare care oferă tendințele momentului. Serviciile care ne diferențiază și care sunt cel mai apreciate de clienți sunt tratamentele organice pentru păr, manichiura spa, vopsitul sprâncenelor cu henna, lash botox pentru gene, epilare definitivă SPL, serviciile de mezoterapie, dermapen și microdermoabraziune combinate cu radiofrecvența facială și corporală”.

Trey Sys: 10 ani la Târgoviște

„La Trey Sys ne îndreptăm atenția foarte mult către zona de remodelare corporală și aici amintim că, pe lângă serviciile, să spunem clasice, de masaj, vacuum și împachetări, oferim servicii unice în județ. Este vorba despre ritualuri ayurveda și terapii cu uleiuri esențiale, slăbire localizată cu ajutorul criolipolizei și remodelare corporală cu roll shape. Și, să nu uităm, clienții noștri beneficiază de un look complet, în incinta salonului găsind și accesorii și haine importate din Italia”.

Anul acesta este unul marcant pentru salonul de înfrumusețare Trey Sys, deoarece a sărbătorit 10 ani de experiență. Momentul a fost celebrat prin evidențierea noilor tendințe, în cadrul unui eveniment inedit pentru Târgoviște: „ORGANIC Green Day, eveniment foarte bine primit de clienții noștri și nu numai. Invitații au beneficiat de tratamente organice în toate departamentele, într-un cadru special amenajat cu decoruri, aperitive și băuturi specifice temei care să te introducă într-o lume a sănătății interioare și exterioare”, spune Raluca Grecu.

Ce își propun cele două surori pentru viitor? „Piața de profil este într-o continuă dezvoltare și pentru asta ne dăm silința să fim la curent cu tot ce se întâmplă pe plan național și internațional, fiind prezenți la târguri și cursuri de specializare în mod constant. Acordăm foarte multa importanță noutăților dar și educației și dezvoltării personale, deoarece târgoviștencele sunt din ce în ce mai atente la aspectul lor dar și la sănătate. Visul nostru este de a duce acest domeniu la alt nivel, la un nivel superior. Clienții noștri să beneficieze nu numai de un aspect impecabil, ci și de o stare de bine, de răsfăț și atenție din partea noastră”.