Servicii complete pentru mașina ta, la Claunic Auto

Cu o vechime pe piață de peste 15 ani, Claunic Auto vinde piese auto noi din import, originale sau aftermarket. Compania este parte a unui brand care oferă un pachet complex de produse și servicii pentru autoturisme: de la piese auto noi la piese din dezmembrări, service auto, inspecții tehnice periodice, tractări auto, asigurări și servicii de rent a car.

Claunic Auto asigură servicii de consultanță și consiliere în domeniul auto. Angajații sunt deschiși și prietenoși, oricând la dispoziția dumneavoastră. Societatea Claunic Auto le oferă constant cursuri și training-uri pentru a fi tot timpul la nivelul așteptărilor clienților săi.

Discount-uri, cadouri și bonusuri pentru clienții fideli

Unul dintre avantajele apelării la serviciile Claunic Auto este rapiditatea serviciilor. „Clienții noștri primesc oferta de preț pentru piese originale în mai puțin de 10 minute după ce am primit cererea. Iar livrarea se face rapid, în maximum 4 zile lucrătoare de la comandă” – spune Adina Stanciu, reprezentant Claunic Auto.

„În cazul în care se dorește returnarea pieselor achiziționate, restituirea banilor se face cu rapiditate – în anumite condiții, bineînțeles”, mai spune Adina Stanciu. „De asemenea, clienții fideli pot primi discount-uri, cadouri și bonusuri, în funcție de ofertele companiei”.

Contact Claunic Auto: Calea Domnească, nr. 334, Târgoviște. Telefon: +40 733 967 923. Site web: www.claunicauto.ro.