Îngrijire și răsfăț, la Salonul Ramona

Luna Femeii City Best

11 ani de activitate, sărbătoriți la începutul acestei luni. „Ani plini de realizări, atât cu clipe grele, dar și cu foarte multe lucruri bune” – așa cum îi descrie Ramona, cea care dă viață salonului alături de soțul său, Răzvan. „În toți acești ani, satisfacțiile primite au compensat tot efortul depus, atât material, cât și pe plan sentimental”, spun cei doi.

CityBest: V-ați extins simțitor în cei 11 ani de activitate. De ce a fost necesară această schimbare?

Răzvan: De fapt, am început activitatea într-o singură încăpere a apartamentului, noi locuind, pe atunci, în cealaltă parte a acestuia. Datorită faptului că, de-a lungul timpului, clienții s-au arătat mulțumiți de raportul calitate-preț și de serviciile noastre, am fost nevoiți să ne extindem – pentru a putea satisface cerințele tuturor clienților noștri.

CityBest: Luna Martie este recunoscută ca Luna Femeii. Cum a evoluat, din experiența voastră, necesitatea înfrumusețării/ întreținerii la femei? Se îngrijesc mai mult?

Ramona: Din experiența noastră, da, femeile se îngrijesc mai mult acum. Unul dintre argumentele care să susțină ceea ce cred este faptul că unele cliente se programează la salon încă din luna Ianuarie, pentru prima perioada a lunii Martie. Cu siguranță femeile se îngrijesc mai mult acum decât în trecut.

CityBest: Ce categorii de femei putem spune că frecventează saloanele de înfrumusețare?

Ramona: Cel mai des vin femeile tinere, dar nu numai. În principiu, saloanele de înfrumusețare sunt frecventate de doamnele și domnișoarele care doresc să aibă un aspect îngrijit și totodată cărora le place să fie răsfățate.

Imaginea este, în zilele noastre, foarte importantă. Clientele vin de obicei pentru întreținere, dar se întâmplă și ca acestea să treacă prin anumite schimbări în viața personală și atunci apelează la schimbări de look. Totul depinde de starea lor.

CityBest: Cât de greu este să găsiți profesioniști în domeniu care să lucreze cu voi? Sunteți dispuși să-i învățați pe cei fără experiență?

Ramona: Este foarte greu să găsești profesioniști, iar aceasta este una dintre cele mai mari probleme cu care ne confruntăm. Acceptăm și suntem dispuși să-i învățăm pe cei fără experiență, dar numai atunci când acele persoane întrunesc niște calități cheie sau numai atunci când simțim că merită să facem acest lucru.

CityBest: E un domeniu în care există o concurență puternică. Aveți un secret pentru a rămâne și a prospera pe piață?

Răzvan: Într-adevăr, concurența este puternică. În orașul nostru, ca densitate, se găsesc mai multe saloane decât în județele vecine. Secretul, cu siguranță, îl reprezintă prețurile accesibile, calitatea produselor și profesionalismul colegilor noștri. Întotdeauna am încercat să ne inspirăm din cererile clienților noștri și să aducem cele mai noi și performante servicii.

CityBest: Un mesaj pentru târgoviștencele care vă trec în mod frecvent pragul dar și pentru cele care încă nu v-au descoperit…?

Ramona: Vă mulțumim că sunteți de atâția ani alături de noi și vă așteptăm în continuare cu mare drag. De asemenea, pe doamnele si domnișoarele care încă nu ne-au trecut pragul, le invităm să ne facă o vizită pe care o garantăm a fi de bun augur!