Conceptul Beauty Club s-a născut din dorința de a aduce ceva nou, fresh și diferit în oraș. Designul salonului invită clienții să se împrietenească, să socializeze. Nouă ne place să îi zicem „sufrageria” noastră. Am plecat la drum cu o echipă formată din 4 oameni, profesioniști, și acum suntem 10 fete experimentate, talentate și vesele.

Așa începe povestea Salonului Beauty Club spusă chiar de cea care i-a dat viață, Raluca Dumitru. Ea a adus un concept cu totul nou în Târgoviște. „Clientele nu își mai doresc simple proceduri de înfrumusețare, ci o întreagă experiență. Socializare și bună-dispoziție”. Vine mai multă lume la salon primăvara? „Din fericire, meseria noastră nu mai este sezonieră. Cu ani în urmă, aveam perioade „moarte” în noiembrie, jumătatea lunii decembrie, ianuarie și februarie… dar acum s-a schimbat viziunea asupra înfrumusețării. Ne place să glumim pe tema aceasta și să spunem: „clientele noastre nu se epilează doar vara”.

Iar moda ultimilor ani ne arată că din ce în ce mai mulți domni apelează la serviciile saloanelor de înfrumusețare. „Într-adevăr, avem din ce în ce mai mulți bărbați și pe segmentul de remodelare corporală, masaj și epilat. Încep să pice barierele psihologice create în trecut. Și dacă igiena personală la femei înseamnă epilat, de ce nu ar fi la fel și pentru bărbați?”, se întreabă Raluca.

Salonul se află în centru. Are relevanță locul unde este amplasat un astfel de business? „Poziționarea salonului reprezintă clar un avantaj, ținând cont și de parcarea generoasă. Dar nu pot spune că intră lumea, sau cum ar zice unii, că zona „are vad”. Clienții noștri vin la recomandarea altor clienți, deci experiența și calitatea serviciilor ne recomandă, ca și introducerea celor mai noi tehnologii și produse,  de cum apar”.

Și că tot vorbeam de noutăți… „Noutățile anului sunt introducerea tehnologiei laser cu trei lungimi de undă pentru epilarea definitivă. De asemenea, radiofrecvența și terapiile de remodelare corporală sunt foarte căutate. Nu neglijăm nici părul, prin introducerea permanentă în portofoliu a celor mai noi tehnologii (tuns cu foarfecă încălzită, tratamente cu keratină și multe altele)”.

Un mesaj pentru târgoviștencele care vă trec în mod frecvent pragul dar și pentru cele care încă nu v-au descoperit…? „Să vină la noi în „sufragerie”, să stăm de vorbă, să ne cunoaștem mai bine. După o consiliere amănunțită, care la noi este gratuită, vom face împreună un plan de tratament, relaxare și înfrumusețare”. (Raluca Dumitru, Beauty Club)