Studio by BELVEDERE: The show must go on!

De vorbă cu administratorul clubului, Alexandru Șerban

A fost primul închis după tragedia de la Colectiv. Nu l-au închis autoritățile, ci chiar conducerea. A preferat să remedieze ce era de remediat și să le ofere, în continuare, târgoviștenilor, un loc decent cu servicii de calitate. S-a întâmplat, la redeschidere, episodul Carla’s Dreams. „O reacție exagerată a artistului”, cum o cataloghează administratorul locului, Alexandru Șerban. În acest moment, vorbim de un proces pe rol, de un efort (destul de serios) de reorganizare și de multe planuri de viitor. Pentru că… The show must go on!

„Am gândit și gândesc totul în funcție de publicul țintă pe care îl am. Meniul la Restaurant este centrat pe o anumită categorie socială. Evenimentele de la Studio, de asemenea; am ales să mă mulțumesc cu un profit mai mic dar să știu că am o masă de oameni fericiți de serviciile pe care le ofer. Noi, românii, avem tendința de a merge după piață. Or, piața are câte puțin din toate categoriile. Fiecare manager trebuie să știe cui se adresează”, povestește Alexandru Șerban.

S-a făcut, iată, un an de la Colectiv. Cum ați resimțit povestea asta? A fost primul club închis…

…Primul închis din țară. Am închis singur, considerând că nu e ok ca o firmă să fie închisă peste noapte, având furnizori, având datorii la stat, angajați etc… Nu e corect ca statul să mă închidă peste noapte, nu stăm să evaluăm, închidem pur și simplu… S-au pierdut oameni, angajați, s-au pierdut venituri la bugetul de stat, firme mai mici sau mai mari…

Acum am redeschis, s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Carla’s Dreams… Un artist luat de val, când iei 7 premii cu o zi înainte îți pierzi capul… El e un artist ok, dar reacția a fost exagerată. Publicul adus de mine era de foarte bună calitate, tu – ca artist – i-ai dezamăgit; și eu ca locație, și tu ca artist, e o chestie în lanț, toată lumea e afectată. Acum ne judecăm, însă mergem mai departe cu clubul, încercăm să le oferim târgoviștenilor ceva de care au nevoie.

În concluzie, evenimentele la Belvedere Studio vor fi reluate, „foarte rar și foarte bine”. Am învățat din greșeli și o să mergem mai departe – este mesajul administratorului clubului. Cel mai probabil, Mihai Mărgineanu va ajunge, în noiembrie, la Belvedere.