Magic Moments

Fotografia între pasiune și meserie

De mai bine de 6 ani, familia Vulvoi (Raluca și George) se ocupă de imortalizarea de momente magice. „Magic Moments a prins viață atunci când destinele fondatorilor au format o familie, povestește George. Pasiunea pentru fotografie a fost cea care ne-a încurajat că putem oferi apropiaților noștri imortalizarea clipelor unice din viața lor”.

Și, cum arta de a fotografia devine ceva molipsitor, cei doi au început să se gândească să se specializeze mai mult în acest domeniu. Au urmat cursuri și workshop-uri de fotografie și de videografie, furat meserie de la alți fotografi profesioniști, cursuri dedicate fotografiei de eveniment (cea de nuntă și cea de nou-născuți).

În prezent…? „Prinși în mrejele acestei arte, refuzăm să o abandonăm și ne declarăm total îndrăgostiți de arta de a fotografia”, spun cei doi. Pentru noi, un client mulțumit reprezintă garanția calității muncii prestate și împlinirea ta ca fotograf profesionist. Fotografia este, înainte de orice, pasiune. Ea trebuie trăită, înțeleasă, învățată și respectată.

Motto-ul Magic Moments: „Nu faci o fotografie, o creezi!”

„Clienții noștri sunt invitați să dea frâu liber sentimentelor, să iubească, să viseze, iar noi venim să întregim acest cadru mirific și să îl oglindim în fotografiile capturate. Noi avem onoarea să imortalizăm cele mai importante evenimente din viața lor (majorat, logodnă, nuntă, new-born, botez etc) și să le oferim garanția că sentimentele și emoțiile lor vor fi pe deplin exploatate”, spune George Vulvoi.

Sunt voci care spun că oricine poate face o fotografie. Așa că i-am întrebat pe cei doi soți ce presupune diferit o fotografie de eveniment. „În viziunea noastră, fotografia de eveniment reprezintă o poveste, prin fotografiile noastre încercăm să exprimăm povestea din spatele protagoniștilor noștri, să surprindem emoția zilei respective, să coordonăm evenimentul, să aflăm povestea cuplului (sau a persoanei fotografiate, în cazul majoratelor), să aflăm stilul favorit și să participăm trup și suflet la fericirea și bucuria lor”, povestește Raluca.

Iar munca lor nu se termină la finalul evenimentului. Perioada de post-procesare variază în funcție de volumul de muncă și de tipul evenimentului și poate ajunge și până la două luni.

Cât despre perioadele moarte din an (posturi, iarnă)… „Timpul rămas liber îl valorificăm întotdeauna:  prin cursuri de specializare, prin experimentare de noi tehnici fotografice”, spun cei doi fotografi.

Munca soților Raluca și George Vulvoi o găsiți pe pagina de Facebook Magic Moments: https://www.facebook.com/fotomagicmoments