Go Clean: Mergi pe curat!

Curățătorie covoare Târgoviște

„Misiunea noastră presupune ridicarea nivelului de calitate a vieții pentru comunitatea locală prin oferirea de servicii profesionale care să mențină în echilibru raportul calitate – efort – timp – bani”. Acest slogan ar putea suna pretențios dacă nu ar fi cât se poate de adevărat.

Cei de la GO CLEAN au început cu o spălătorie profesională de covoare, au continuat cu textile voluminoase și articole de casă și de îmbrăcat și au ajuns până la… curățare tapițerie și interioare auto. „Considerăm că, pe lângă locuință, foarte multe persoane petrec destul de mult timp în mașină”, spune cel care a pus bazele afacerii la Târgoviște, Alexandru Georgescu.

City Best: Aveți aproape un an de activitate. Cum a început totul?

Alexandru Georgescu: Într-adevăr, în luna aprilie se va împlini un an de când Go Clean a lansat primele servicii pentru locuitorii din Târgoviște și împrejurimi. Ideea a apărut ca urmare a unei nevoi personale pentru servicii profesionale care să ne ușureze efortul pe care îl depuneam la curățenia locuinței. Ne-am documentat, am studiat ofertele din piață, am analizat ce ne place și ce nu ne place la serviciile oferite în Târgoviște și apoi am luat decizia de a „merge pe curat”.

City Best: Cu ce servicii ați început?

A.G.: Am început cu oferirea de servicii profesionale de spălare a covoarelor. Am căutat utilaje de ultimă generație, automatizate, astfel încât să putem oferi clienților servicii de calitate, dar în același timp să ținem cont și de mediu (cantitatea de apă folosită in procesul de spălare, soluțiile de spălat, cantitatea de energie electrică consumată, reziduurile rezultate în urma spălării).

Încă de la început am analizat posibilitățile pe care le aveam pentru diversificarea serviciilor. Misiunea noastră presupune ridicarea nivelului de calitate a vieții pentru comunitatea locală prin oferirea de servicii profesionale care să mențină in echilibru raportul calitate-efort-timp-bani. Astfel, am adăugat în oferta noastră serviciile de curățare a tapițerilor și interioarelor auto, deoarece considerăm că pe lângă locuință, foarte multe persoane petrec destul de mult timp în mașină.

Serviciile de spălare a textilelor voluminoase le-am adus în oferta Go Clean începând cu luna ianuarie a acestui an. Oferim serviciul de preluare/ livrare de la domiciliu și pentru aceste articole.

City Best: Cum a fost primită spălătoria? Ce aduce nou față de altele din oraș?

A.G.: Deși inițial ideea noastră a fost privită cu scepticism, nu am abandonat dorința inițială. Am lansat serviciile, iar feedbackul primit de la clienți ne-a încurajat să continuăm. În momentul în care am deschis spălătoria, am lansat si website-ul acesteia. Prin intermediul lui oferim celor interesați informații despre misiunea noastră, valorile noastre, precum și informații despre procesele implicate: preluarea de la domiciliu, desprăfuirea, spălarea, centrifugarea și uscarea, pregătirea pentru livrare și livrarea covoarelor spălate și ambalate.

Ce aduce Go Clean în plus: procesul tehnologic automatizat (desprăfuirea, spălarea în profunzime pe un tren automatizat, utilizarea de detergenți cu protecție pentru țesături și culori, uscarea într-o încăpere specială cu condiții de mediu controlate), livrarea covoarelor curate în ambalaj de protecție. De asemenea, am oferit transparență totală în ceea ce privește punctul nostru de lucru.

Clienții au posibilitatea de a combina o comandă pentru spălarea covoarelor cu o comandă pentru spălarea de textile, beneficiind gratuit de serviciul de preluare/ livrare.

City Best: Câteva cuvinte despre tehnologia folosită pentru spălare?

A.G.: Utilajul folosit de Go Clean pentru spălarea covoarelor este unul automatizat produs de liderul mondial în domeniu. Acesta are integrate 3 module ce permit realizarea celor trei etape esențiale pentru obținerea rezultatelor dorite pentru spălarea unui covor. Desprăfuirea inițială a covoarelor este foarte importantă pentru că asigura eliminarea excesului de reziduuri și de praf de pe suprafața covorului. Desprăfuirea se face prin vibrație și aspirare, fără a afecta structura țesăturii.

Procesul de spălare propriu-zis începe prin tratarea inițială cu detergent prin pulverizare automată, urmată de perierea covorului cu ajutorul a patru perii rotative, a căror mișcare este controlata automat. Urmează limpezirea și stoarcerea covorului, cea din urmă realizându-se cu ajutorul celui de-al treilea modul al utilajului.

City Best: De ce ar trebui să apeleze târgoviștenii la serviciile Go Clean?

A.G.: Pentru a încerca ceva nou, pentru a face lucrurile altfel, pentru a experimenta calitatea și profesionalismul unor astfel de servicii, pentru a se bucura de timpul liber și, cel mai important, pentru sănătatea membrilor familiei, oferindu-le un mediu mai curat.

City Best: Ce urmează pentru Go Clean?

A.G.: La aproape un an de la lansare, Go Clean are în ofertă trei tipuri de servicii: spălare profesională a covoarelor, curățare profesională a tapițeriilor și interioarelor auto și spălare textile voluminoase (pături, pilote, perne, cuverturi, etc.). Lucrăm permanent pentru îmbunătățirea acestor servicii. Feedbackul clienților noștri este foarte important, indicându-ne direcțiile de îmbunătățire și de dezvoltare. Avem în plan introducerea în oferta Go Clean a unor pachete de tip abonament pentru serviciile de spălare. Noutățile vor fi prezentate pe website-ul spălătoriei și pe pagina de Facebook a acesteia.