Flower Box aduce un nou trend la Târgoviște

Flori… la cutie!

Când auzi că s-a deschis o florărie nouă în oraș, te gândești ce poate aduce aceasta nou. Ei bine, cei de la Flower Box aduc ceva inedit la Târgoviște: totul… la cutie!

„The Flower Box, așa cum sugerează și numele, adoptă stilul aranjamentelor în cutie (diferite culori, diferite dimensiuni, diferite modele, diferite texturi). În portofoliul nostru, găsiți și faimoșii trandafiri criogenați și tablourile din licheni stabilizați, flori artificiale sau flori uscate. The Flower Box este compusă din două secțiuni: cadouri și flori. În secțiunea cadouri vă prezentăm bijuterii, decorațiuni și cadouri personalizate pentru evenimente speciale. În secțiunea flori ne mândrim și cu categoria Events – aranjamente florale pentru nuntă, botez sau evenimente corporate (Diana Neftci, owner The Flower Box).

City Best: Cum ți-a venit ideea acestei afaceri?

Diana: Personal îmi place să ofer cadouri persoanelor dragi și colaboratorilor. De multe ori, încercând să achiziționez aranjamente florale, nu mă regăseam în creațiile colegilor de pe piață, astfel că am luat decizia să-mi creez propriile aranjamente, și am început să mă informez și să urmez cursuri de specialitate… în urma acestora a rezultat The Flower Box.

City Best: Mai era loc de încă o florărie în oraș?

Diana: Fiecare florărie are stilul ei și clienții ei, nu știu dacă mai era loc, însă eu am simțit că trebuie să o deschid, și din fericire nu m-am înșelat. Rezultatele și satisfacția sunt pe măsură. Recunosc că și eu mi-am pus această întrebare de foarte multe ori înainte de a deschide.

City Best: Locația este centrală. Aduce clienți?

Diana: Locația a fost aleasă special. Mi-am dorit foarte mult această zonă, această locația și răspunsul este da, aduce foarte mulți clienți. Este o zonă populată și împânzită cu instituții publice și private importante ale orașului.

City Best: Care sunt cele mai vândute flori?

Diana: Cele mai vândute flori sunt negreșit trandafirii, urmați de plante precum eustoma, frezia, alstromeria, crizantema, lalele, însă iîtotdeauna sunt asortate de plante mai rar întâlnite în florăriile din oraș precum hortensia, dendrobium, vanda, berzelia, cymbidium, cale și altele.

City Best: Care este secretul unui buchet de flori bine creat?

Diana: Secretul constă în flori proaspete, curățate frumos, tehnici corecte de realizare și bineînțeles accesorizate corespunzător. Aaaa… și un element important este cromatica buchetului/ aranjamentului. Culorile trebuie combinate corespunzător, să nu deranjeze vizual.

City Best: Din câte ți s-a mărturisit, care sunt cel mai des invocate ocazii pentru cumpărarea unui buchet de flori, aniversări, iertări cerute, prime întâlniri…?

Diana: Cele mai invocate motive sunt aniversările fără doar și poate, urmate de primele întâlniri. Despre cerut iertare încă nu s-au confesat…

City Best: Îndrăgostiții mai cumpără flori? Ce preferă?

Diana: De Valentine’s Day am văzut bărbați cât pentru un an întreg . La un moment dat era coadă și discutau împreună cu ce să se prezinte la persoanele iubite. Erau foarte implicați și interesați să realizeze cel mai minunat aranjament. Așadar, clar, încă mai există.