Căutați piese din dezmembrări?

Ați verificat ofertele Claunic?

Una dintre cele mai bune variante în prezent este achiziționarea unui autovehicul second hand și aranjarea acestuia astfel încât să fie în cea mai bună formă, oferind fiabilitate, siguranță deplină pe drumurile publice. Autovehicule noi? Poate s-ar merita și acestea, dar doar în condițiile în care banii nu sunt și nu vor fi o problemă în următorii minim 10 ani. Având în vedere că mașina, în general vorbind, se devalorifică destul de repede, deja al doilea proprietar o achiziționează cu un sfert din prețul ei întreg sau chiar mai puțin, ceea ce înseamnă că primul proprietar ar pierde mare parte din investiție. Am câțiva prieteni care lucrează în domeniul auto și care mi-au spus de mai multe ori că varianta cea mai bună este achiziționarea unui autovehicul la mâna a doua și aranjarea lui cu piese din dezmembrări, una dintre cele mai bune opțiuni din Dâmbovița pe acest segment fiind echipa Claunic Dezmembrări.

Când vorbim de piese second hand de la firme bune, vorbim automat și de consultanță de specialitate și garanție, Claunic Dezmembrări bifând aceste două caracteristici. Parcul auto de care ei dispun este foarte diversificat, astfel că au posibilitatea să ofere piese din dezmembrări pentru autovehicule europene și asiatice până la an de fabricație 2017. Motoare, subansamble motor, echipamente de interior, cutii de viteză, sisteme de transmisie, elemente de caroserie și accesorii, toate pot fi găsite la ei pentru diverse brand-uri și modele de autovehicule.

Se caută din ce în ce mai multe piese second hand, iar Claunic Dezmembrări își dorește să ofere clienților o gamă cât mai largă de produse, acesta fiind și motivul pentru care au un parc auto generos. Opel Astra J, VW Caddy, Hyundai i30, Citroen C4, Toyota Yaris, Skoda Superb, Dacia Sandero și multe altele sunt la ei și sunt pregătite să se transforme din autovehicule în piese second hand pentru mașinile noastre. Vă puteți face chiar câteva mofturi, de exemplu un prieten de-al meu și-a pus scaune sport pe mașina lui, scaune pe care le-a luat din dezmembrări de la un alt model de autoturism. N-a vrut să renunțe la iubita lui, că toarce prea frumos, însă i-a făcut upgrade. Unul destul de confortabil, dacă e să mă-ntrebați pe mine. Așa că toată treaba asta cu piese din dezmembrări nu e doar pentru când ne găsim autoturismul cu o oglindă plecată la plimbare sau pentru când iese la pensie cutia de viteze, ci și pentru mici mofturi.

Când vine vorba de dezmembrări Dâmbovița, Claunic este una dintre cele mai bune opțiuni, cu atât mai mult cu cât oferă consultanță de specialitate și garanție pentru toate piesele achiziționate. Totodată, livrează piese oriunde în țară prin curierat rapid. Puteți verifica ofertele lor pe site-ul DezmembrariDambovita.ro

Și? Voi ce piese din dezmembrări căutați?