Belle Boutique

Despre arta designului vestimentar la Târgoviște

Belle Boutique a luat naștere din pasiune pentru haine. Este un atelier de croitorie și prezentare, deschis în urmă cu doi ani în microraionul III. „Am deschis acest atelier dintr-o întâmplare – povestește Alina Hamza, iar apoi tot ce a urmat a decurs în mod firesc. Practic am fost străină de acest domeniu, dar cu multă răbdare am reușit să deslușesc tainele acestei frumoase „arte”, să zicem…”

Alina și echipa ei creează modele unicat, pe care le prezintă apoi în magazinul pe care l-a amenajat în interiorul atelierului. „Spre încântarea noastră, prezența atelierului s-a făcut simțită încă de la început, prin clientele care ne-au călcat pragul”.

Modele create la Belle Boutique au prins foarte bine la public. „Doamnele și domnișoarele sunt încântate de idee și vin în magazinul nostru cu drag, știind că nu vor găsi produse de serie”, spune Alina.

Colecții noi, de sezon

Fetele lucrează cu mult spor și pasiune la fiecare articol vestimentar creat. Cu ocazia fiecărui anotimp lansează câte o colecție nouă, folosind materiale de înaltă calitate, iar culorile și modele sunt mereu în trend. „În spatele fiecărui produs stă foarte multă muncă, pornind de la alegerea modelului, apoi textura materialului, croitul și confecționarea produsului și, în final, raftul din magazin”.

Și se pare că târgoviștencele știu să aprecieze tot acest proces creativ. „Ne dorim ca atunci când pleacă de la noi, clientele să simtă ca au făcut cea mai bună alegere – spune Alina. Întotdeauna există loc de mai bine, de aceea încercăm să ne îmbunătățim constant serviciile. Zilnic primim aprecieri, ceea ce ne încurajează să mergem mai departe”.

Cât despre planuri pentru viitor? „Există planuri de extindere, atât pe internet, urmează să creăm un magazin virtual, cât și în zona atelierului nostru”.