2 ani de Grand Ballroom, mai mult de 70 de evenimente reusite si peste 10.000 de clienti fericiti

Povestea Grand Ballroom incepe cu “A fost odata”, insa nu are final. Iar acest lucru ii face pe cei care ii trec pragul sa viseze continuu la nunta perfecta. Si chiar sa o aiba!

Intr-un interviu oferit “cu picioarele pe pamant”, Gabriel Nedelcu, managerul Grand Ballroom, a oferit cateva detalii despre ceea ce inseamna, cu adevarat un eveniment grandios.

City Best: “Felicitari pentru primii 2 ani de activitate. Ce inseamna, de fapt perioada asta pentru Grand Ballroom?”

Gabriel Nedelcu: “Este o perioada relativ scurta de timp, daca stai sa te gandesti la cat de mult poate dura consolidarea unui business in domeniul organizarii de evenimente. Niciun eveniment nu se aseamana cu celalalt, fiecare om este diferit. Si aici vine provocarea. Evenimentele festive fac parte dintr-un carusel de emotii, un cumul de eforturi logistice si trairi care te pot duce de la agonie la extaz intr-o fractiune de secunda. Din fericire, ne-am mentiunut la cote inalte, asta si datorita echipei noastre care, formata in timp, raspunde doar din priviri tuturor solicitarilor”

Gabriel Nedelcu – manager Grand Ballroom

CB: Care a fost cea mai mare provocare de pana acum?

GN: “Sa rezisti pana la rasarit cu zambetul pe buze. Glumesc, il avem “blocat” pe fata pentru ca eforturile din backstage nu trebuie sa se vada, ci munca noastra sa bucure inimile tuturor celor care ne aleg. Cea mai mare provocare este sa ramai o locatie premium si sa raspunzi chiar si celor mai exigente gusturi”

CB: Cea mai frumoasa experienta?

GN: La finalul fiecarei seri, la lasarea cortinei, in imbratisarea mirilor si in ochii emotionati ai mamei care si-a botezat copilul. Frumusetea acestui domeniu este ca poti, cu adevarat, sa opresti timpul si sa pui intr-i capsula vie toate momentele pretioase, care sa straluceasca intotdeauna.

CB: Care sunt planurile pentru 2020?

GN: Ramanem constanti in domeniul organizarii de evenimente private, insa abordam cu succes, deja, zona de “Gourmet on Order”, comandarea de platouri pentru mese festive private. Pana atunci (n.r. in 2020), petrecem un Revelion Grandios in locatia noastra, alaruri de Maria Carneci, Taraful Constantin Fulgerica si multi altii.

Detalii aici: https://facebook.com/events/2685097888220488/

GranBallroom, pentru un eveniment grandios, asa cum meriti!